08 December, 2009

ALIEN say: Time is Watch is Clock

Casio Edifice

picture from here

Time is Watch is Clock.
I got new watch after about 2 years not wear any.
Buy it from E-Bay, nice white colour watch. Nampak innocent dan suci kan?
Ini adalah jam Casio.
Model tu click here and cari sendiri di sini.

*This post just to promote my new "JAM".. kahkahkah



Its a good day actually even my day at office till now (mid day) seem quite boring.
No work.. so, I should start look for a new work. Takde kerje cari kerje la.. aku kan rajin kan..
Hohohoho..

Lucky me.. lucky la kot..
I see beautiful rainbow at the sky~
I seen it while on the way to office.

Orang mana tah cakap, pelangi tu cam jambatan di kayangan.. err, drg penah pergi alam kayangan ker?
Best ke kat sana? Kat sana pengangkutan camne? Yela.. takut2 kapal terbang terlanggar kenderaan drg kan.. kehkehkeh.. naye oo..
Err, UFO tu dari kayangan ker.. hohoho

Pagi tadi gerimis sikit.. sikit la.. sikit.. xbanyak..
Tu sbb Pelangi keluar menyapa manusia di pagi hari..
Pelangi yang gembira.. ada ke istilah nie..

Maybe, its a sign the rainy season would come to end.
Maybe.. hopefully. Since I`m tired of wearing rain coat during the rainy day..
Happy rainbow appear today.. wish the happy spirit will cherish my whole week..





7 comments:

fyziviruss said...

ok x li jam tangan dekat E-bay

alien said...

jam ni na dekat setahun umur dia
Beli kat ebai ok je
tapi kene cek la seller tu dulu
tiap seller ada ranking
carik yg reliable seller utk elakkan penipuan

tapi kalau tak silap ebai pun ada polisi utk jaga buyer die
cube baca
kekeke
lama dah x bukak ebai ni

fyziviruss said...

o ye ker.thanx 4 info.
nk buka ler skarg nie

alien said...

yeh welcome
nak beli jam ke

fyziviruss said...

yap.;)

alien said...

cek yr facebook
ada link
dia ada casio, fossil n seiko
hehehe

fyziviruss said...

dah buka dah.thax tau.;)