06 May, 2010

ALIEN say: Superman !!! Batman !!! Mana korang ????

Kan dah susah aku nak pergi kerja..
Bodoh la mereka yang cuba nak bawak lari Dark Knight aku.
Macam dah takde kerja lain.
Pergi la pancing ikan Haruan ke.. kan masyuk.. Sekilo RM30 ke atas.. pancing sehari 2 ke 3 kilo waktu malam. Kalau dah 30 hari dah dapat RM900 side income. Bersih. Tak kene potong EPF dengan SOCSO.

Dark Knight kene rodok. Abis rosak lubang kunci dia.
Tersadai la satu hari kat umah tu. Nasib baik ada kenderaan lain, kalau tidak.. payah beb!!

Dah tak harmoni kampung aku kebelakangan ni.
Superman dan Batman pun dah jarang ronda. Ironman sibuk promosi filem baru dia.
Kena bela Night Fury la ni. Nevermind la, as long as Dark Knight masih sihat dan ada depan mata. Ok la.
Next time kene letak mangga yang ada alarm pulak. Still planning ni. Hohohoho
Nak pasang CCTV mahal ooo.. sapa nak sponsor?



Pagi tadi, nak dijadikan kisah.
Aku saja je bawak motor slow-slow. Bukan Dark Knight tu. Motor lain.
Ada satu mamat bawak FZi 150 cc potong aku. Sikit punya laju la.

Tak lama lepas tu, lebe kurang 2 minit kemudian..

Pergh, nasib baik dapat elak sikit.
Apala, mamat FZi tu tengah talk ngn sorang mamat yg motonya masih terbaring kat jalan.
Tak tau sapa salah.
Dari gaya sekali imbas cam mamat yg motonya masih terbaring tu yang salah.
Entahlah, biar drg setel sendiri. Malas nak amik port.

Apa-apa pun aku selamat sampai opis cam biasa la, 2 minit lagi pukul 9.00am.
Kira on time la. Hehehe

Tapi hangin le ngn sapa yang sentuh Dark Knight aku.
Rasa macam nak karate tengkuk org tu je.. oooo..

7 comments:

citahrudin said...

aku mmg laju kalu srh join hal2 karate tengkuk org nih

farwalis said...

humang aihhhh..

ko tembak je dia alien.

ko kan aliennnnnn

✿Lovillea✿ said...

wahhh alien gans.. ksi dush2 sme die.. hahahaha

fndrocka said...

kalau ironman sibuk wat promosi..superman dgn batman maybe tgh shooting.apapun..entah mana policeman

Anonymous said...

porno [url=http://pornushi.ru/english-version/happy-days-xxx/doc_947.php]petarda sexo com[/url]

alien said...

citahrudin: aku upah ko jadi guard umah aku le.. karate je sape2 yg ko xkenal

farwalis: aku alien hati baik ooo

lovillea: alien yg ni baik x cam dalam TV tu

fndrocka: policeman pun sibuk shooting filem..

Anonymous said...

Though I would've loved it much more if you added a relevant video or at least pictures to back up the explanation, I still thought that your write-up quite helpful. It's usually hard to make a complicated matter seem very easy. I enjoy your weblog and will sign up to your feed so I will not miss anything. Fantastic content Martha - california auto insurance