12 July, 2010

ALIEN : Esok

Tamat sudah Piala Dunia. Bererti tamat lah cerita tentang Paul, ye tak?
Lepas ni mungkin Paul akan di letakkan di rancangan Ripley's Believe it or Not..
Agaknye la..

Tak pun berakhir riwayatnye di restoran Seafood? Sushi?
Kena suruh dia ramal jugak mana die nak pegi bila agak-agak die nak mati kan..Kehkehkeh
Tah - tah dia kena awet dan diletak di muzium utk pameran.. pameran mistik?
Kehkehkeh

Atau lepas ni Paul kena predict macth Bundesliga ke.. Serie A ke.. EPL ke.. atau La Liga pun bulih..
Tunggu dan lihat je lah.

2 comments:

frwls said...

kalau seri paul nak pergi mana? haha

alien said...

masuk dalam kuali~
keh2