19 July, 2010

ALIEN say: Kisah aku dan jaket

Terasa macam pelumba motoGP. Seriyes, tak tipu..
Tiap kali sarung jaket time nak pergi kerja dan balik kerja. Aku rasa lain macam.
Seperti dah dirasuk semangat jaket hitam yang membara.
Rasa macam kuasa dari Planet Nebula meresap dalam jiwa. Pergh~

Tak tipu ooo..
Selesa amat..
Hehehe

Nasib baik moto belum hapgrade lagi.
Kalau dah hapgrade, selambe ke Utara Selatan pejam mata aje.
Kehkehkeh

Macam slogan mamat Harley Davidsons la
"Born to Ride"

Kui2..

3 comments:

zaradgreat said...

hhahaha
terasa macam dalam citer ghost rider ah nih
membara2 kuar api.
hahaha

frwls said...

jaket baru ke beb?

alien said...

zaradgreat: yeh betul, tapi yg ni x kuar api.. kuar asap je, keh3

frwls: a`a.. best2