01 July, 2010

ALIEN say: Kisah silam sebagai Shin Chan

Meh-meh tengok Shin Chan dulu..sebelum aku bercerita. Kui3
Kisah yang dipilih random dari Youtube ni takde kena mengena dengan hidup aku tau.
Jangan silap.. kalau sama dah famous amous aku dah kan..



Tadi aku komen FB kat wall senior aku.
Ni antara sedutan yang dah di edit:

Seorang Annas
Seorang Annas 
ko berguling-guling la cam shin chan
22 minutes ago ·  · 
Mohd Fazrul
Mohd Fazrul 
Sin chan tu ko..suara pon sama. Hahaha. Jgn mara nas..
20 minutes ago · 
Seorang Annas
Seorang Annas 
ko buat aku gelak sorang2
kah2
20 minutes ago ·  · 

Terkenang kisah masa aku belajar Diploma kat Melaka dulu...
Kisah terjadi tatkala aku bermain game Metal Slug..
Ketika watak yang aku mainkan di tembak.. aku cakap "Mati lagi.."
Then, senior aku si Daus cakap camni "Suara ko macam Shin Chan doo..."
Dah terbahak-bahak masing-masing ketawa termasuk aku sekali..
Apada...

Shin Chan kah aku?
Ade sikit kot.. tapi aku takde la pelik macam perangai Shin Chan tu.
Hehehe

3 comments:

frwls said...

berguling guling macam tenggilingggg

frwls said...

gajah~ gajah~

alien said...

menyamar ulat bila malas.. hahaha