27 August, 2010

alien: apa gaduh - gaduh

Salam Nuzul Al-Quran kepada semua,
Bulan puasa menghampiri ke penghujungnya
Saat ini ramai manusia berpusu - pusu mencari keperluan untuk beraya,
Aku?
Belum ada feel mahu menyertai manusia - manusia itu
Hehehe

Susulan isu tegang antara Malaysia - Indonesia
Selesaikan la dengan cara baik, tak payah nak merusuh, demonstrasi bagai
Berarak semua, ancam - mengancam
Kita kan jiran sebelah menyebelah
Ramai org Malaysia suka ke Indonesia untuk bekerja, melancong, membeli belah, honeymoon .. tak kurang ada yang bertemu jodoh dengan orang sana
Begitu juga org dari Indonesia yang datang ke Malaysia untuk bekerja, melancong, membeli belah, honeymoon.. berkahwin
Kita serupa saja
Rugi la gaduh - gaduh

Kalau gaduh gak tak senang la aku nak layan sinetron dari seberang
Yang ternyata lebih masyuk dan layan dari drama air mata sini
Hehehe

4 comments:

mcjust.lol said...

sinetron dari seberang beratus episod, tapi sinetron soltura 15 episod je. simple.

harharhar

Shukri Mohd Ali said...

mekjah : dan best. hahaha.

alien : Para Pencari Tuhan, Demi Masa, Kiamat Sudah Dekat...my favourite =)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

n3 yang ada otak nice

alien said...

mcjust: betul2.. bile nak ada sinetron kat soltura balik nie.. hehehe

shukri: peberet aku gak weh... hehehe

brutalsolo: thanks