21 October, 2010

alien: bercakap dengan manusia baju hitam


Alien hijau bercakap dengan seorang 
manusia yang memakai baju hitam.
\

Eh, dia memang takde baju warna lain ke wahai mimizuzuhaha?
Hohoho
Pasti dia banyak koleksi pakaian warna hitamkan.. pasti..
(dalam hati cakap "misti baju dia tak basuh bulan2"..aahahaha)

Mesti pihak MIB tercari - cari siapa budak baju hitam tu.
Meh carik dia kat sini. 
Lepas ni jadi buruan la budak tu kan.
Hehehe

Tapi budak tu ada tiga batang jari je.. tangan kanan dan kiri
Tah - tah dia pun spesis alien gak.. siap rambut anti-graviti tu
Kompom !!!

Dari planet mana dia datang haa.....



6 comments:

redza said...

alien buat apa kt bumi ni ye...cri makan ke cri jodoh huhuh

mimizuzuhaha said...

baju aku memang byk hitam pun (in real life) eh basuh la. ape lak tak basuh sampai 2 bulan..tipu nih

gadisBunga said...

diorg ngumpat dlm hati ke tu memasing?

alien said...

redza:
ntah la, die buat research pasal manusia kot
ngeh3

mimizuzuhaha:
hehehehe
hehehehe

gadisBunga:
drg pakai gelombang otak kot

Heidi Shafiq said...

hahaha.. :D

alien said...

hahaha gak
:))