06 October, 2010

alien: jangan cari aku lagi

"Aman dan tenteram dah ..
Belek - belek surat khabar dah takder ..
Tengok kanan kiri depan belakang orang dah tak peduli ..
Boleh lah kami hidup kembali dengan aman .."

"Orang kat luar sana, dah lah tu jangan peduli lagi ..
Biarlah kapal kami berlegar - legar kat angkasa ..
Biarlah kami merayau - rayau di mana - mana ..
Jangan di cari kami lagi .."

Hehehe 

Memetik kata - kata dari wakil alien di muka bumi yang aku jumpa kelmarin.
Tujuan diorang datang tak lain tak bukan hanya untuk melancong.
Mereka tertarik dengan kempen - kempen macam Visit Malaysia, Visit Singapore ...
Kasi lah mereka peluang ..
Jangan di cari mereka lagi dah ..

6 comments:

h a n i e said...

tak boleh cari selalu, nanti dah tak rare :P

zaradgreat said...

haha.
sila2
datang lah lagi
jangan segan2

mirachantek said...

peluang..tak ramai nak kasi

h4ni3 said...

kaum alien tengah ber public holiday ker?
hehehe

gadisBunga said...

silakan silakan...buat la mcm umah sendiri..

alien said...

hanie:
kalau rare sgt pun xleh, nnti org lupe

zaradgreat:
penduduk bumi semua baik belaka..

mirachantek:
tu yg susah tu ..

h4ni3:
yehaa~
coti - coti segalaksi

gadisBunga:
mekasih mekasih