24 November, 2010

alien: Lepas ni apa pulak

Kebelakangan ini, kisah di alam perFACEBOOKan dan perBLOGkan hangat memperkatakan tentang kisah beberapa individu yang berjaya mencurik perhatian pelayar - pelayar internet.

Itu belum masuk alam lain seperti tweeter, friendster, myspace  dan beberapa alam lain lagi

Reda kejap kisah gelang ajaib
Naik balik cerita filem juta - juta
Di hangatkan pula scene malam di KL .. "Dia pilih KLCC doww..."
dan muncul pula kembali konsert miming
Lepas ni, apa pulak nak datang yee ..

Tunggu dan lihat aje-lah



10 comments:

Mimie.Candy Cane said...

belom campur citer uncle seeker lagi tu

alien said...

tertinggal plak
hohoho

mcjust.lol said...

alien di transformn jadik manusia pulak lepas nih!

fyziviruss said...

mcm2 cite akan kuar nnt..

aspenladylovely said...

penat aaa bc gossip...kenkadang sakit ati smpai tak tido malam...kenkadang geli geleman mcm da x nak bukak internet

Mak Su said...

nanti akan ada indie blogger, hahaha

h4ni3 said...

publisiti murahan iteww

ateeka amer said...

aku kureng sikit mende2 ni. aku layan forum.

aremierulez/Amirul said...

kisah 2 alam, cikgu miming dan uncle seekers mmg tengah hot minggu ni.

harap minggu depan ada yang lebih hebat untuk mengalahkan 3 cerita ni. hehehe

alien said...

mcjust lol:
hahaha, alien vs predator lah

fyzivirus:
macam astro plak
macam2 ada

aspenladylovely:
keh2
seb baik ada 'bola sepak'
xde la geli geleman nak berintenet

Mak Su:
pergh~
dah ada kasi tau ye

h4ni3:
keh2keh2
agaknyela kot

ateeka amer:
kat forum bukan lai byk ke

aremierulez/Amirul:
cikgu tu dah kuar Vclip baru
aku perasan kat blog somene
hish2
lagu maher zain plak