28 November, 2010

alien: Natrah Musim ke-2 lah

Hohoho
Tak payah banyak cerita-lah
Jom jamu mata dengan gambar panas kat bawah ni
Panas sebab baru di upload fresh dari kamera-lah

Oh, tak lupa
Malam itu (26 Nov 2010)  persembahan diserikan dengan kehadiran 
Raja Permaisuri Agong Sultanah Nur Zahirah


Natrah 2: Cinta, Perjuangan dan Air Mata

Tajuk teater pada malam itu
"Natrah"

 Pengarah teater Natrah 2
Erma Fatimah
Berikan beliau tepukan gemuruh !!

 Antara barisan pelakon, dapat dilihat disitu
Sofia Jane, Maya Karin, Aaron Aziz, Remy Ishak
Umie Aida dan Ziela Jalil

 Juga Fizz Fairuz, Sharifah Ariana, Liyana Jasmay
Dua orang laki tu pun antara watak penting
Pempuan baju putih tu Natrah umur 50an rasanya

Apa nak buat, pelakon sibuk meng'autograph' poster dan booklet
Ceh !!!


Pss: Klik je kat gambar kalau rasa-rasa nak tengok gambar tu besar-besar

Natrah ni cerita pasal apa?
Google je pun boleh


12 comments:

faezah said...

perempuan baju putih tu sharifah sofea la don~

ateeka amer said...

gambo remy sehak sorang2 takde ke? kuciwa aku.

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka dah ...tengok ayah belanja..mahal

redza said...

ooo maya karin

miSz TiQue said...

ksian xdpt amek pic ngn plkon erk

miSz TiQue said...
This comment has been removed by the author.
miSz TiQue said...

ksian xdpt amek pic ngn plkon erk

alien said...

faezah:
yg sebelah saripah ariana tu ke?

ateeka amer:
xde.. kui2
gambar die berdua ngn maya ada la

Cempaka R. Minta:
huhuhu~
sekali sekala xpe
jgn selalu

redza:
oh, peminat maya karin ye~

miSz TiQue:
xpe, xkisah sgt pun
heehhehe

Daddy Ziyyad said...

tiket bape hinggit?
boleh bawak masuk camera yer?

alien said...

paling murah 30 lebe
cube cek kat www.ticket2u.com
kamera bole bawak masuk, tapi time persembahan xle snap gambar kecuali press la.. kalu tidak kene tembakan lezer nanti
kui3

Kazaztan Team said...

bestkah natrah musim k-2...saya tgk musim yg pertama...

alien said...

jalan cerita lebe kuang

perubahan:
1. adanya pelakon2 yg terkenal
2. penambahan sedikit tentang kecelaruan jiwa natrah di babak akhir
3. penamat dia beza sikit dari yg lepas..

hehehe