28 December, 2010

alien: cakap - cakap EPL IV

Awal pagi waktu Malaysia, 
Letupan merian 3 das kedengaran di Stadium Emirates
Diikuti sorakan kuat oleh penonton menjerit girang


"Bro, tahniah .." sapa Sir Alex sejurus tamat perlawanan
"Terima kasihlah .. Esok datang lah rumah, ada makan-makan sikit .." balas Wenger
"Jangan lupa ajak budak - budak ko  .. kang kecik hati diorang .." sambungnya lagi

"Brader hujung tu tak nak ajak sekali ke?"  tanya Sir Alex sambil senyum tersipu - sipu
"Erk .. boleh ke bro, tak terasa ke kang dia?" jawab Wenger sambil tersengih


Di sudut sana kelihatan Drogba sedang menguis - nguis kasut yang dipakainya
Di tepinya pula ada Ancelotti yang sedang pandang langit dan geng biru yang lain sedang tersenyum kelat




10 comments:

Faaein said...

hahaha.. sabar ajelah..

redza said...

ancelotti tggu masa nk kena sepak keluar

YOUsoF said...

Haha tak join makan² sekali ke bro? ;D

gadisBunga said...

haha. ajak makan lontong le.. :D

h4ni3 said...

hehehe
BBQ pun best tu

cikceriacorner said...

sabau ek..jgn marah2..kalau lagi marah lagila marah..baik senyum aje..heheh

Daddy Ziyyad said...

aku sayang Wenger & anak2 buah dia...padan muko chelskis...yang pasti, MU masih menten tak kalah....miahahaha

JRY The Boonto said...

lu minat arsenal ke alien? gua MU la plak. nasib entri ni x sindir MU. ambik ko chelsea:D

alien said...

faaein:
yeh, sabar je.. hehehe

redza:
tu la kot,
sejak pembantu die kene sepak, dia dah tak keruan

YOUsof:
jauh la bro, tak smpat nak pegi
hehehe

gadisBunga:
makan ke diorang lontong tu
drgkan makan salad2 je

h4ni3:
bbq?
pergh..lama x pekene

cikceriacorner:
senyum2
senyum2
hohoho

Daddy Ziyad:
miahahaha...chelsea2 oi~

JRY The Boonto:
kekeke
dalam ni aku kasi wenger dan sir alex tu berkawan, baru chill~

eddi said...

kesian ancelotti...bersabar aje