24 December, 2010

alien: kami panggilnya teori gembira

Ha
Mari rapat
Mari dekat

Pak sedara
Mak sedara
Jiran tetangga
Adik kakak abang
Pak menteri
Pak driver
Pak jaga

Kami gelarnya "Teori Gembira" atau "Fun Theory"


Jadi macam mana?
Yang bosan bertukar menjadi satu tumpuan ramai
Kreatif dan menarik idea mereka

"Fun Theory by Volkswagon"

Jadi apa tunggu lagi?
Hehehe




10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hahahaha!!
alien.

redza said...

tenet slow..xleh tgk huhuh

frwls said...

aku nak pasang kat tangga depan rumah aku.

esok start cari barang

h4ni3 said...

kalau pasang kat rumah ni,
sure tiap2 hari pecah tympanic membrane!
hahaha

mirachantek said...

dah tu lama2 orang dah mula bosan dan panggil ia bising pula. heh, biasanya begitulah

rafiegraphy said...

nice.. =)

syira aka sepatu hijau said...

salam

hahah

nak tumpang gelak kat sini :)

alien said...

Anisa Hang Tuah:
ahaha
napa panggil nama 'alien'?

redza:
xpe bro, kang da laju tengok le
heheh

frwls:
kalau dah siap pasang roger tau

h4ni3:
bagus utk kesihatan kan
erk

mirachantek:
mungkin bole dipermacamkan lagunya
atau ditukar dari audio ke visual
hehe

rafiegraphy:
yeh :D

syira aka sepatu hijau:
sila2
gelak banyak2 kali pun xpe

fyziviruss said...

blh bg peha kurus nie naik tgga

alien said...

keh keh keh