02 December, 2010

alien: Kuala Lumpur International Motor Show 2010

Jom cuci mata kejap, tengok gambar bawah ni:
 
Gambar ekslusif sehari sebelum pelancaran.

Kuala Lumpur International Motor Show, yang akan berlangsung pada 3 - 12 December 2010.
Bertempat di PWTC.
Sila rujuk website rasminya.

Di bawah ni adalah gambar sebelum majlis pelancarannya iaitu 3 Disember 2010.
Kira macam sumber bocor-lah.


 Ini adalah hasil rekaan Proton

 Ini pula hasil rekaan Perodua

Ini pula Bumble Bee yang diarah menjaga pusat pameran

Ini pula Batman tumpang letak motosikal dia

Hohoho


Untuk gambar lain - lain, sila menuju ke PWTC-lah

Gambar adalah dari Facebook kawan aku.
Hehehe




8 comments:

mimizuzuhaha said...

bumblebee tu best..nak bawak balek rumah lah

alien said...

aku ambik moto aje lah

sastraboy said...

encik alien punya ufo mana?

Bijen M. said...

Macho gila kereta Proton dengan Perodua.
>_<

Daddy Ziyyad said...

aku dah dua kali gi KLIM. Tahun ni maybe nak gi lagi kot. Saja nak meracun diri sendiri supaya teruja nak beli kereta baru.Muakakaka..

alien said...

sastraboy:
oh, nak pamerkan nnti org xnampak
sbb invi la
kui2

Bijen M.:
kereta konsep, camtu la
nape drg xkuar desgn futuristik utk kegunaan org ye..
iskh3

Daddy Ziyad:
cadang na beli kereta apa?

redza said...

megatron xde ke

alien said...

entahlah
biasenye geng jahat ni org xsuka
pastu design x hensem
nape tah