03 December, 2010

alien: mencari model

Yaa..
Seperti tajuk yang di atas

Model dicari oleh encik Duku untuk Photoshoot, perempuan sahaja
Ada payment, jangan risau
Boleh lah contact beliau kat facebooknya
Kalau yang takde facebook tu dan rasa - rasa ada bakat jadi model, cepat - cepat la sign up facebook ye

Nak tahu selanjutnya, contact dia di facebooknya
Cubalah, mana tau boleh jadi macam Lisa Surihani ke, Nasha Aziz ke?
Siapa tahu ..
Dapat jadikan part time job pun ok, ade la pasif income

Sekian, harap maklum



9 comments:

redza said...

ooo..yg ada bakat tu silalah ye

h a n i e said...

owh..aku takde ciri tu. kehkehkeh

h4ni3 said...

model ape nih?
baju?
ubat gigi?
pakaian dalam?
ahaksss

alien said...

redza:
baik brader ni
hehe

h a n i e:
oh
kekeke

h4ni3:
model gambar studio
maybe kelas cara2 amik gambar kot

Fatin Fairuz said...

nak lah cube..tp malu lah..hehe..shy-shy cat..haha

alien said...

keh keh keh
org cakap, kalau tak dipecahkan ruyung.. masakan dapat sagunya

kalau minat..
give a shot lah

fyziviruss said...

alamak terasa diri mcm xblh jd model..

alien said...

erk~

yumi's prOp.. :) said...

cam best jer.. ;)