26 January, 2011

alien: cucuk tengah ke, tepi ke, janji layan ~

Iklan air mineral ~ Aqua

Bukan ..

Pernah kan minum air mineral dalam cawan yang di seal atasnya kan?
Ada macam - macam brand, dari Sea Master hingga ke Spritzer.
Dapat pulak orang bagi free, minum pasti terasa lebih nikmat kan.
Minuman rasmi dalam seminar - seminar pada masa kini.
Hak. 

Dalam penuh khusyuk minum tu, cuba perhatikan rakan - rakan yang sama minum air mineral tu termasuk yang ada dalam genggaman tangan tu. Majoriti peminum akan menusuk straw mereka berdekatan dengan "bull eyes" atau yang handal ala - ala sharp shooter tu, tusukan strawnya betul - betul tepat di "bull eyes" tu. Handal tak handal la ye tak.

Kenapa tak tembuskan straw di tepi saja ..

Kalau minum air kotak tu memang kena cucuk tepi dia sebab ruang cucuk memang kecik dan kat tepi saja, kalau korang cucuk tengah gak.. diorang kasi 10 straw spare tak tentu lagi tembus tetra pek tu. Kempunan nak minum nanti. Naya ~

Tapi ini air mineral bukan air kotak ..
Dan dalam seluas - luas permukaan yang boleh dicucuk straw kenapa pilih tengah?
Takde arahan pun suruh cucuk tengah.
Takde pun ~


Haaa .. kamu yang suka cucuk tengah, silalah jawab ~ !!
Kui3





17 comments:

Alynn Notnot said...

sebab center macam awesome je!

ahahahaha

Datang sini korek hidung! "This is my story".

sharamli said...

kejap.
nak fikir

bujal X said...

itu melabangkan personaliti sebenarnya.cucuk tengah adalah seorang yang hebat.macam saya.haha~~yang suka cucuk tepi plak,ada masalah tidak tahan lama atas ranjang~ni betul tahu!

haha~

Anak Wak Mail said...

aku suka cucuk tengah..

sebab aku berhaluan tengah..bukan haluan kiri atau kanan..hihi..;p

kalau sape cocok tepi die pelik..hehe

JIJI YU said...

aku tak suke cucuk2..

gadisBunga said...

bujal bengong. :p

bagi GB itu menunjukkan tahap kepantasan seseorang. Macam main dart. heheh~

h4ni3 said...

kerana yang ditengah itu lebih mudah ditembusi ;p

mirachantek said...

baru ada thrill uji ketepatan estimation skill

alien said...

Alynn Notnot:
awesome kot..
tapi dah ramai buat jadi familiar~
hehehe

sharamli:
lama fikir ye~

bujal X:
ye saya baru tahu~
cet~
ada pembaca bawah umur kat sini tahu~ fikiran mereka masih suci..

Anak Wak Mail:
haluan tengah ala2 atas pagar la ni..
ooo~
kalau kat rumh tak payah cucuk, bukak je plastik tutup tu laju2

JIJI YU:
tak jadi la nak kasi beberapa cucuk satay~
hahaha

gadisBunga:
tahap kepantasan..
boleh jadi kot

h4ni3:
keh2
tepi pun sedang cucuk gak ape
lalala~

mirachantek:
boleh diterima juga~

daisy said...

tengah menunjukkan anda bukan seoran pondan (motip??)
ha..ha..

airaniez wirdani said...

air mineral *Seamaster* ialah air mineral yang paling tak sedap! (rasa cam air kelapa busuk)

Ok.komen takde kena-mengena...

hans said...

aku ikut suka jer cucuk mana2 pun
janji leh minum
hehehehe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

alien said...

daisy:
erk...
tak tau~
tak tau~

airaniez wirdani:
keh2
rasa payau kan..
almost seamaster mmg cmtu
tapi kadang dapat yg fresh gak
maybe terdedah kepada cahaya yg melampau kot

hans:
yeh~
dah dahaga tak sempat nak pikir kan..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

inilah peneman saya kalau di kantin. i love AQUA:D

alien said...

ngeh2

Daddy Ziyyad said...

Aku tak cucuk, aku kopek terus cover dia, teguk macam dalam cawan. Lagi hebat!! ~haha~

alien said...

tu kategori handal~
hehehe