25 January, 2011

alien: aku kau atau mereka yang handal?

Antara mereka berdua ni kan ..

StingRay dan frwls

Yang mana satu agaknya handal dalam pemakanan yer?

Dalam entri - entri mereka berdua ada mengisahkan tentang makanan
Entri yang mana?
Carik sendiri lah

StingRay dalam bahasa melayunya ikan pari, aku suspek dia ni mesti suka makan ikan pari bakar cicah air asam. Wow !! terangkat beb !!

frwls plak menggunakan tajuk "Orang yang suka makan makanan" sebagai tajuk blog dia. Tapi baru-baru ni dia "Sedang diet intensif. Jangan ajak belanja makan" melekat besar-besar setepek banner kat atas blog dia tu.

Jadi, menurut pemerhatian kalian
Antara jejaka berdua ni, siapa paling handal dalam alam pemakanan?







Untuk memilih


Taip "Nama Calon" jarak "Jumlah undi ikut ikhlas hati anda"
dan hantar kepada no telefon sendiri
Undian dibuka hingga aku rasa nak tutup

Undi jangan ikut emosi.
Kui3




13 comments:

lea said...

alien kot~

Daddy Ziyyad said...

kena baca dulu, nanti aku undi..:)

Anak Wak Mail said...

tak nak undi dua boleh ke??hihi

sharamli said...

v0te annas mahalli :)

BonekadalamChermin said...

aku suka 13.

alien said...

lea:
dia takde dalam senarailah
hehehe

Daddy Ziyad:
baca terjah mereka~

Anak Wak Mail:
tanak pun xpe
tak pakse pun

sharamli:
sape tu~
sape~

BonekadalamChermin:
org cakap no 13 tu berhantu lah
tak takut ker?

gadisBunga said...

KOG kot. hahaha. lari tajuk. :D

JIJI YU said...

ohoho..aku pon dah terangkat dah ni

Ju Asu Ra said...

ada hadiah makan2 ke kalo pilih dan menang?

kehkehkeh...

cikceriacorner said...

emmm..alien la senang..

h a n i e said...

caki terer makan lipas. kot. mengikut kadar header baru lah. hahaha

h4ni3 said...

kena undi kah?
wajib?
hehehe

alien said...

gadisBunga:
hahaha
kejar tajuk tu balik

JIJI YU:
angkat ape?
pari bakar ke?
wow~

Ju Asu Ra:
keh keh keh
makan2 cakap slow2
satu pihak tu katanya berdiet
ngamuk nnti

cikceriacorner:
alien org tengah..susah~

h a n i e:
dia ada advantage di situ..
keh2
dah tukar header plak die

h4ni3:
undi anda rahsia
jadi kalau x undi pun org sebelah anda tatau
kui3