11 January, 2011

alien: terima kasih encik ben

Dan beliau pun meletakkan header tak semenggah page ni di blog beliau
Jadi aku pun tampal header beliau yang gagah kat sini

 Mari singgah - singgah ke rumah beliau

Korang yang rajin surfing mesti kenal kan
Jadi tak payah lah aku nak perkenalkannya lagi
Terjah je ke sana





20 comments:

sekamar rindu said...

salam...

singgah petang samabil follow ur blog....**142

Lulu caldina said...

alien, so yang org selalu nampak UFO tu, kapal awak lah eh?
Ow tutun bumi rupanya nak blogging...ngee

fyna said...

congrats...



jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

yad'z said...

tahniah sudah direview.... ^^

Rozuan Ismail said...

salam..your new follower..


congrats terpilih dalam blog abang ben..

bukan senang nak dapat..

gadisBunga said...

tahniah. amacam trafik harini? winks!

redza said...

hoooooooo

aqish basir said...

ben mmg cool ah

AzRi AzyAn said...

makin femes ah alien kte ni...ehehehe...nk signnnn!! ^_^

Abhamz said...

salam, jalan kat sini tengok blog yg hebat ni..

fa-in said...

fewit nas
yeah~

Shukri Mohd Ali said...

ada apa kat sana? tak pernah singgah pun...

frwls said...

hai abang ben. bila nak terjah saya lak?

h a n i e said...

wahh..alien tak lama lg jd selebriti..nak siiiignnnnn...



haha

Daddy Ziyyad said...

hmm, boleh la ko beli ferrari lepas ni bila collection nuffnang ko sejuta sebulan :)

alien said...

sekamar rindu:
yeh, saya akan folo kembali

Lulu Caldina:
hehehe, kantoi
penduduk bumi ni ta bole simpan rahsia
nampak ufo senyap2 je la

fyna:
ye, terima kasih

yad'z:
ha`ah
tiba2 je

Rozuan Ismail:
hohoho..
mekasih

gadisBunga:
keh2
kene terjah ramai
sesak

redza:
hoooooo jugak

aqish bashir:
cool~

Azri Azyan:
dia lagi femes kot
tukar2 sign jom
kui3

Abhamz:
biase2 aje, tiada yg hebat

fa-in:
ape2
hohoho

Shukri:
hahahaha

frwls:
aku salu terjah ko kan
hehehe


hanie:
erk,selebriti ka?
ta penah terpikir
kui3

Daddy Ziyad:
wow!!
tiap2 bulan beli ferrari
hehehe

cikceriacorner said...

kayo2..ehhee

h4ni3 said...

glamer gittew!

NOOR FATIN said...

abg ben. ehehhe

alien said...

cikceriacorner:
hehehe

h4ni3:
ben yg glemer
saya tak

noor fatin:
huhuhu