22 March, 2011

alien: pae

Paeeeee !!!! 
Dia berteriak.

Paeeeee !!!! 
Lagi. Dia berteriak nama itu.

Pae.
Nama itu kerap kali bermain - main di mindanya.

Dia yang terlalu sibuk sehingga meluapakan yang lainnya. Dia menyesal.
Rasa amat bersalah menyelubungi dirinya kala itu. Terasa segalanya sia - sia. Segalanya sudah tidak berguna.

Masih belum terlambat. Dia boleh berubah untuk merubah segalanya.
Demi nama itu dan demi masa depannya.
Segalanya perlu dimulakan semula.


*Ikuti sambungan kisahnya di teater "Lat Kampung Boy sebuah Muzikal" .

Hehehe !!!





17 comments:

Ati Masrif said...

aikk...

anda kah pengarahnya...

penulis skrip kah..

alien said...

promot2 kui3

h4ni3 said...

ingatkan cerita pae yg shaheizy sam berlakon dulu tu
hehe

kak Erna said...

suspen je tadi..ingat nak cerita tentang novel..

redza said...

komik kg boy best

Arpiiz said...

eh, ingatkan nak cerita, rupanya nak promote teater..hehehe

gedek! said...

kamu terlibat dengan production?

MamaEma said...

memang femeskan..tp apakan daya..tk pernah akak baca...huhuhu

ateekaamer said...

ni mesti suka tengok teater. fuuuuuuuu

alien said...

h4ni3:
tu cerita apa?
tatau~

kak Erna:
keh2.. keh2

redza:
yeh, betul tu

Arpizz:
nak cerita kang, panjang berjela2
berentri2..
nnti korang2 bosan

gedek!:
tidaklah
cuma terbawa2 je
hehehe

MamaEma:
Layan "Mat Kg Boy" kat Astro pun bulih.. tapi watak lain la

ateekaamer:
suka jugalah. heeeeee

gadisBunga said...

aku nak tgk 30hb ni. tix dah ada. yey!

Daddy Ziyyad said...

tiket yg tinggal ialah tiket yg mahal ratus2..so aku baca komik Lat aja lah...:P

Ati Masrif said...

as salam..

bz ke...


^____^

Azira Mohamad said...

mesti best cite ni kan..nk tgk jugakkk!!!! tapi jauh :(

Anak Wak Mail said...

tak habis2 dengan lat..hihi

Kaseh said...

dia punya promote tu..hehehe..

alien said...

gadisBunga:
hehehe, 1 april aku repeat seken time
lalala~

Daddy Ziyyad:
sabau je la..
tunggu nxt year, misti ada lagi kot

Ati Masrif:
Wa'alaikumsalam
xde la bz sangat,
kenape ye

Azira Mohamad:
alamak, jauh ke
tak dapek den na nolong

Anak Wak Mail:
hehehe..
tempatan.
wa sokong punya

Kaseh:
kekeke..
kekekeke