08 May, 2011

alien: layankan lah je kawan - kawan

Mustapha Kamal ..
Mustapha Kamal ..
Erm..

Alahai
Komerseeeel jugak raut wajah aku ni
Macam rupa Mustapha Kamal
Tang mana yang serupa tu tak tahu pulak lah
Tak rajin nak belek - belek cermin tengok muka sendiri
Hensem sangat ~

Eh, bukan aku yang cakap
Kawan aku yang cakap muka aku macam Mustapha Kamal

Tapi,
Lecturer Mandarin aku dulu cakap muka aku ni iras - iras Andy Lau
Yang ni lagi aku konpius, camne muka jawa boleh jadi chinese look

Macam - macam hal ~
Masing - masing hebat dalam bergurau ni
Terima dengan senyuman aje lah
















"Why so serious.." Mustapha Kamal memberitahu para wartawan hiburan dalam sidang media filem terbarunya di Hotel De Palma pagi ini.


14 comments:

cikceriacorner said...

ccc selalu perasan cikceria mcm fazura..smpai org pon meluat..hehhe

mustapha kamal hensem kan...heheh

FarhanaLicious said...

mustapa kamal? wow. budak kelas aku lak, memang nama dia mustapa kamal. aku rasa dulu mak dia minat kat mustapa kamal kot.

Daddy Ziyyad said...

aku rasa raut wajah kau lebih menyerupai Justin Bieber lah bro...

:)

gedek! said...

Orang selalu samakan mukan uncle dengan 'Mohd Annas'

frwls said...

orang selalu keliru antara aku dan megatron

Bigdaddyz said...

aku macam sultan.....



salam:)

Amoi said...

*muntah pink*

alien said...

Amoi:
hehehe
kemon lah.. support sikit

Bigdaddyz:
sultan sulu ke
hehe
salam kembali

frwls:
kire hensem tahap mesin la ko ni kan
kuul~

gedek!:
jadi muke uncle mcm mustapha kamal la ni
oh~

Daddy Ziyyad:
wah
bibir ke~
pensan camni

FarhanaLicious:
mungkin kot.
eh, lama tak nampak

cikceriacorner:
hehehe
sendiri perasan takpe kot
tapi elakkan dari org meluat ye dak

salemaziz said...

name bapak member aku mustapa kamal. ko ke bapak die alien? keh3:D

Faaein Talip Roy said...

mustapha kamal? wewit.. nak sainnn... hahahahaha..

alien said...

salemaziz:
haip2
aku muda belia lagi la

Faeein Talip Roy:
nak sain ke
nak ke?
lalala~

Azira Mohamad said...

aku pulak..kwn2 ku bilang muka ku sebijik mcm lisdawati..adoiii!!

Aku xminat lah lisdawati huhuhuhu..

rj Etika said...

hahahaha!!!! mustapha kamal lelaki tua yg hensem oo...hahah.

alien said...

rj Etika:
kool~

Azira:
lisdawati ok ape
best tgk dia belakon