11 June, 2011

alien: autobots.. transform !!!

Eh, si pulan tu sekarang free hair ye? dulu rasanya bertudungkan?
Dah tiba-tiba si Azrul bertanya sedang-sedang dia browse FB sambil nak invite wedding dia.

Malik pun kata, Biase la tu..

Em. Aku angguk.
Dulu masa belajar pun aku pernah jumpa dia free hair kat luar.
Aku menyokong jawapan Malik.

Pelik la diorang ni, mcm konfius pulak
Azrul menyuarakan pendapat.

Ntah la Rul ..
Sahut Malik sambil menyudut teh o aisnya.

Aku hanya geleng kepala.

Itulah antara kelebihan FB.
Boleh digunakan utk detect keberubahan kawan-kawan kita walau dah lama tak berjumpa.
Heh.
Yang berubah kepada kebaikan. Syukur.
Yang tidak berubah kepada kebaikan. Rentikanlah.
Yang masih tak berubah. Fikirlah dulu sebelum anda berubah.






10 comments:

zaradgreat said...

woooo
sangat mintak jauh2 jadi benda2 gitu

frwls said...

hi hi hi hi

Firol said...

berubah kepada yang lebih baik

Hans said...

yups
fb salah satu tempat tgok member berubah kepada positif atau negatif atau memang xada perubahan
ehehehehe

Cita - Cita Hans Dolu - Dolu

Anak Wak Mail said...

mintak2 la saya berubah kepada kebaikan..=)

sekarang mcm dah trend kan on/off tudung..

Arpiiz said...

haha, ingatkan nak cerita autobots lah masa baca tajuk tu..^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

nak tunjuk kat orang yang dia dah makin lawa tapi tak sedar orang tengok otak macam tettt !!

Nora Elena Bakal Digantikan?

gedek! said...

ingat kan ada cita autobot

Daddy Ziyyad said...

dan bahaya nya juga FB, boleh jadi port mengumpat! Hati hati :)

Azira Mohamad said...

hahahha...sokong ngan Daddy Ziyyad. Kdg2 sy rs cam nak terminate je FB sy..tp bila kenangkan kwn2 yg jauh dpt didekatkan..sayang la plak huhuhuhu