03 June, 2011

alien: dia gugur lagi

Kalau dulu sehelai yang gugur.
Tapi, semalam empat helai terus gugur.
Ehehe..
Siapa yang teringatkan aku lagi ni ..
Baik ngaku cepat sebelum haiwan peliharaan aku baham ... !!!
Agagagaga ..

Oh, aku cuti hari ni.
Nak jalan jauh. Dari hujung ke hujung ke hujung.
Pergh !!





Roaarrrr ~!!!


15 comments:

bujal X said...

kamu kena gi yun nam hair care~~selamatkan bulu mata yang gugur itu~haha~~

Firol said...

jalan-jalan tgk bumi yang sementara

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
hati hati jalan jalan jngan terjumpa mana mana super hero

- GC - said...

kalo gugur semua, nampak comel tak?? haha

Anak Wak Mail said...

haha..sape la yg rindu tu agaknya ye??

mau jalan mana??ikuttt...hihi

alien said...

Anak Wak Mail:
jalan2 g uma org kawin je
hehe

GC:
tak~ nmpak pelik nnti

brutalsolo:
tq..
tq..

Firol:
yap

bujal X:
eh, ada sebis camtu ke

Heidi Shafiq said...

lg 4 jumaat lg tu.. haha.. :P

ejulz said...

ape yg gugur.? bulu hidung ke? haaha

Republic Aku said...

atau beli yang palsu...mesti kiut..hehe

gedek! said...

selamat pergi, selamat kembali!

Faaein Talip Roy said...

apa yang gugur?

wahh... nak pi mana tu inche alien?

ak ikutttt...

gadisBunga said...

gugur semua pun ok. senang nak buat maintenance. heheh~

nabilah_2908 said...

hehehe...lama tk dgr pasal bulu mata gugur ni...

ada la tu yg rindu...safe journey... ;)

alien said...

nabilah_2908:
sape lah nak rindu2 ni kan..

gadisBunga:
a`ah
nnti kene pakai bulu mata palsu.. lentik!

Faaein Talip Roy:
bulu mata saya gugur lah incik

gedek!
dah kembali dengan selamat
tq

Republic aku:
kiut~
hehehe

ejulz:
bulu mata
bulu hidung cabut je
gagaagaga

Heidi Shafiq:
ahahaha
ko ni~

YOUsoF said...

Kurangkan kelipan mata tu.. ;D


Nyaris aku dikuis oleh haiwan peliharan ko yang comel tu Nas!