25 July, 2011

alien: avrah kadabra

Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa


- 'Senyum' Malique feat Najwa



Aku telah tersihir oleh bait-bait lagu di atas. Orang putih cakap under spell.
Sekarang tengah senyum. Jadi, aku tak dapat kata apa-apa.
Sihirnya terlalu kuat.



20 comments:

hanie said...

senyum itu sedekahhh...halah2..comelnye.. anak sapa la ni. hahaha

nasyrun said...

mungkin akan ada org kata kau sudah gila. mungkin

alien said...

anak mak ayah saya la..
hahaha

alien said...

nasyrun:
senyum pun bole dikata gile
payah la camni

nasyrun said...

haha biasala tu. gila tu byk definisinya

alien said...

gila yg ni tak menyusahkan org
acceptable
haha

nasyrun said...

ya saya ialah sgt setuju hehe

mirachantek said...

weh kalo ikot heri poter avra kedabra tu spell untuk matikan orang.

nasyrun said...

erk yeke. aku ingat tu jampi serapah plg common. katun disney dulu2 kalau lepas nak buat sihir je mesti sebut ayat tu [sambil pusing2 wand]

alien said...

nasyrun:
yg tu Alakazam la..

mirachantek:
a`ah..
matikan rasa sedih jadi senyum
hehehe

Anak Wak Mail said...

ingatkan tengok cite Harry Potter tadi..hihi..

sengih,,pon tak perlu cakap apa2..=)

alien said...

dah tgk jumaat lepas..
hehe..
hehe..

nasyrun said...

alakazam tu bukan cerita pramlee ke

alien said...

alakazam ngn avrah kadabra tu common spell yg selalu digunakan dalam filem..
cam kata mira, avra kadabra tu lebih kepada kuasa kehancuran..

dah aku cam magis user plak
haha

nasyrun said...

hahahaa ok

alien said...

gud2.
tambah pengetahuan ttg magik hari ni.

bujal X said...

senyum sorang2 takpe bang~~jangan gelak sorang2~~

alien said...

kalau gelak sorang2 tu kan
lain macam dah

Fatin Fairuz said...

Ko kenapa senyum sorang²..short eh?hehe..takpe..senyum itu sedekah..=)

alien said...

agagaga
senyum bahagia la