26 July, 2011

alien: signature dish dari MR. Junior

Not bad ..
Sedap oh.
Burger dari Mr.Junior, Pizza Burger.
Memang terangkat lah.
Customer's favourite katanya, sebab tu aku cuba.
Ternyata memang layak menjadi kegemaran pelanggan.

Antara menu lain yang ada di Mr. Junior:
1. Roller Coaster
2. Pizza Burger
3. Original Burger
4. Merry-Go-Round
5. Splash Burger
6. Egg Burger
7. Cheesy Bolognese (Spaghetti)

Aku pilih ala-carte je.
Kalau set dia akan hidangkan bersama Hash Brown dan Teh berperisa.

Harga untuk ala-carte secara puratanya dalam RM5 dan harga untuk set dalam RM7. Masih murah berbanding dengan McD, KFC, Burger King, Carl's Junior.. dan lain-lain. Oraitlah kan. Kalau ikutkan maklumat kat Facebook Mr. Junior, cawangan ada di Bangi, Shah Alam dan Kelana Jaya.

Untuk maklumat lanjut, sila ke facebook Mr.Junior lah!
Klik sini : Mr. Junior



Burger dalam gambar atas ni lah yang aku makan semalam.. peh!!
Rasa macam makan burger dan pizza dalam satu masa.. Heh!!
Rugi oooo tak cube ...



13 comments:

Anak Wak Mail said...

wahhh..cam sedap je..nak kena tty ni..dahlah murah..berbaloi-baloi..=)

Ateeka Amer said...

adeh nak dekat2 puasa cerita pasal burger ek. nak cari kat Bangi la. huehue

alien said...

Anak Wak Mail:
try2.. sblum puasa..
hehe

Ateeka Amer:
:))
nnti puasa tak boleh cerita pasal makan, kurang pahala

bujal X said...

kat mana kah?

mirachantek said...

tahukah anda bahawa saya gler burger.......


aaaihhhh akan ku cari ini!

alien said...

Bujal X:
sile refer FB page dia
kat shah alam ada kat S7..
yg semalam aku g kat kelana jaya..

mirachantek:
Giler bege rupenye..
tentu bege Oblong anda kenalkan..

fa-in said...

tak ajak,makan diam2 je.
oh..

alien said...

lapa.. biase la

redza said...

buleh gak buat berbuka bln puasa nanti

gadisBunga said...

ok. pasti akan cuba. jom!

alien said...

redza:
bulih2..

gadisBunga:
cari kat KJ, dari FB drg cakap.. yg shah alam n bangi tutup n akan di buka september

abglan said...

aik... tak penah dengar, franchais baru ek?

alien said...

rasenyelah, dia mcm otai bege
xde kedai, cume kiosk