19 September, 2011

alien: bertukar, tukar, tukar, tukar, tukar

Chinese look.
Oh, ok.

Pergi kenduri kawin bulan May haritu,
kawan aku cakap macam Mustapha Kamal.
Jumaat lepas, di majlis "house warming cum open house".
Aku kembali jadi Andy Lau; ala-ala chinese look.

Mungkin rupa aku boleh berubah mengikut keadaan.
Ahha.. hai~



12 comments:

KoQ said...

wah..ada kuasa ala-ala gaban ke ni boleh bertukar-tukar?

hahahaha..

h4ni3 said...

tempek la gambo
baru boleh komen betul ke tak.. hehe

alien said...

KoQ:
agaknye, tapi baru bole tukar 2 wajah je
hehehe

h4ni3:
rasanya tak sama kot..
cakap2 orang xle pecaya..
hahaha

gadisBunga said...

ala. kadang2 andy lau pun rasa dirinha ultraman juger. huhuhu~

Bigdaddyz said...

alien biasalah...hehe

CikGu Ma said...

wewiitt...eh, tak sopan btol cikgu ni..ok, pembetulan..asslamualaikum..ce try statik jer..tak yah tukar2...(",)

nasyrun said...

aku berdoa semoga kau tidak digelar penjual vcd pula

Anak Wak Mail said...

bila nak bertukar jadi aaron aziz ni??lama aku tunggu..:p

Kazaztan Team said...

pas nie shah rukh khan la...ehehhehe

Shukri Mohd Ali said...

dahsat weh! nak belajar gak ilmu neh =__="

kueh bakar said...

ko alien kan...

betukar..apa ada hal..kacang..heh!

alien said...

Gadis Bunga:
hihihi

Bigdaddyz:
ahahaha

CikGu Ma:
dah statik la tu
drg je nampak lain2, nak wat cane kan

nasyrun:
peh, kesitu plak kau

Anak Wak Mail:
mana bole
kang kene saman sbb plagiat katanya

Kazaztan Team:
tak bole gak
dia lagi la line2 Dato'
berjuta2 saman lagi bahaya

Shukri:
Hahaha
:))

kueh bakar:
hihihi
kuasa alien la kirenya kan