27 October, 2011

alien: hari ini hari khamis

Em.
Tadi aku lunch break dengan kawan semasa belajar di Melaka dulu.
Hal kerja dan kehidupan menjadi pokok utama perbualan.
Awal tahun depan dia akan mendirikan masjid.
Dan, tak lama lagi dia akan memulakan kerja di tempat baru; peningkatan taraf hidup.

Alhamdulillah.
Rezekinya bertambah menjelang hari pernikahannya.


15 comments:

Shukri Mohd Ali said...

alien bila lagi ;)

Anak Wak Mail said...

wah nak nikah jugak lah camni..haha..:P

a'ah..alien bila lagi?..:)

Faaein Talip Roy said...

Alhamdulillah.. menunggu perkhabaran Alien pulak.. hehehe.. =P

Warna Warni Kehidupan said...

orang nak mendirikan masjid ni rezeki memang murah murah..oleh itu dirikanlah masjid cecepat

alien said...

shukri:
Insya`Allah, sampai masanya akan diberitahu
haha

Anak Wak Mail:
ko cepat2 nikah, ko tu pempuan
keh4

Faaein Talip Roy:
Ahha~
menunngu perkhabaran saudari juga

Warna WArni Kehidupan:
betul tu,
alhamdulillah..

NM02 said...

salam kenal

singgah sini terus follow

kalu sudi, jom follow saya plak

maceh

^_^

Liliyuli said...

rezeki dia..

alien said...

NM02:
salam kenal juga

Liliyuli:
alhamdulillah..
kak liliyuli bila lagi

Liliyuli said...

Insya`Allah, sampai masanya akan diberitahu
haha

*petik ayat lu*

=P

alien said...

selambe petik ayat
ciskek

Faaein Talip Roy said...

Alien pasti bertemu Alien jugak kan.. hahaha.. ;p

Daddylicious said...

nak tunggu alien lain macam lambat jer nak singgah bumi ni....hehe

h4ni3 said...

apa lagi.. nak rezeki bertambah tak? ;)

Anak Wak Mail said...

haha,,aku perempuan ek..mandai je!

alien said...

Faeein Talip Roy:
ahha~
kite semua alien di mata alien itu

Daddylicious:
a`ah
lambat lagi
hehe

h4ni3:
nak nak

Anak Wak Mail:
ye la ko laki
(nak jaga hati je)
hahaha