21 October, 2011

alien: tanpa suara, anda layak




















Antara banyak-banyak pertandingan realiti di tV,
aku rasa pertandingan ini yang paling sukar dan payah untuk audition.
Juri pasti pening kepala untuk mencari peserta yang layak ke peringkat
seterusnya. Manakala penonton pun pasti pening untuk mengundi.

Siapa berani sahut cabaran, mari tengok sini (klik).


"Vokal Tanpa Suara"
Hihihihi.
Aku gelak guling-guling baca tajuk tu.



16 comments:

makwe joni said...

err..err

srius aku respek sape yg buleh join vokal tanpa suara ni


kah kah kah


ini gelak level lupa nk brenti ni

alien said...

hihihihi~
gelak jgn sampai lupe diri kak

Kazaztan Team said...

ehehehhe..mrk tido ketika menaip...

Liliyuli said...

vocal yang mantap memang tanpa suara..kahkahkah

Anak Wak Mail said...

aku rasa kalau aku masuk,,kau nak vote tak??aku janji tak keluarkan suara!

alien said...

Kazaztan Team:
ngantuk sgt tu,
kerja lebih masa.. haha

Liliyuli:
erk, camtu tu?

Anak Wak Mail:
camne nak vote, tak dgr vokal ko camne

YOUsoF said...

Bukan calang² punya pertandingan ni.. Manusia, mana pernah dapat elak buat silap.. Tapi agak² la kan, kan ramai yang check. ;D

FarhanaLicious said...

tak sabar nak tengok. agak agak mendapat sambutan sama mcm AF ke tak.

Saiazuan said...

#LOL xD

mimizuzuhaha said...

hey cemana nak nyanyi kalau takde suara? (pening)

Faaein Talip Roy said...

vokal tanpa suara?

ke vokal tanpa rupa.. hehehe..

dia nyanyi ikut bahasa isyarat ker?

MamaEma said...

pelik jer.

alien said...

MamaEma:
hihi, typo.. kesian mereka

Faaein Talip Roy:
entah la, aku tgh fikir ni
:D

mimizuzuhaha:
nyanyi dalam hati je kot
kot la..

Saiazuan:
Har3

FarhanaLicious:
ntah, sila tgk dan update je

YOUsof:
tu la pasal
tajuk bold besar tu pun bole salah gak

fndrocka said...

Power ni..power..

YOUsoF said...

Hehehe. Diaorang kena lebih alert 5kali ganda lepas ni kan..

alien said...

fndrocka:
lain dari yg lain kan

YOUsoF:
ahhai~
camne tah bole typo