01 November, 2011

alien: selamat datang November

Intro:
Vokal Axl Rose menggegar suasana lewat malam yang sunyi.
".... So never mind the darkness, We still can find a way
 Cause nothin' lasts forever, Even cold November rain ..."
 : Gun N Roses

Bumi setelah dibasahi hujan; segar dan sejuk serta mendamaikan.
Jiwa yang penat dan layu seharian terkulai dibuai enak suhu dingin.
Kepala semakin berat, mata mula mengantuk.

Mimpi indah datang, tidur semakin lena. 
Lupa sejenak hal dunia.
ZzzZZZzz~

Bermulanya bulan yang indah !!!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


November, bulan yang basah biasanya.
Hati-hati kepada pemandu dan penunggang. Jalan licin.
Bawalah kenderaan dengan berhemah.
Sedangkan Schumacher yang digelar Rain Master pun tak terkecuali tergelincir di hari hujan, ini pula anda.

Laju-laju mahu ke mana?
Jalan sesak di mana-mana ketika hujan.
Kan.


7 comments:

jeBateja said...

den sentiasa berjaga...org lain jer tak menjaga den....ahakz

maCy said...

november. oktober pn dah basah2 da wuuu

Kazaztan Team said...

kans...tp mrk selalu terlupa hukum Tuhan...sunatullah ye...selalu langgar tu pasai selalu ada kemalangan...jln mmg licin...hati2 la...

gadisBunga said...

november mmg indah kalau ditelusuri dengan tenang.

kalau rushing, mungkin nyawa melayang...

Faaein Talip Roy said...

hati-hati di jalan raya..
biar lambat asalkan selamat..

*suri rumah sementara lah.. cuti 4 bulan.. kerja suri rumah je lah... hahaha..

Rain said...

kenapa setiap ayat membayangkan aku haaha.
aku rain. dan aku yang jatuh ;)

ya, hujan yang menggoda rasa untuk tidur. dengan begitu, malam lebih nikmat dibungkus selimut..

alien said...

jeBateja:
betul tu, biasenye camtu kan
org lain yg tak berjaga

maCy:
drg adik beradik basah.. hehehe

Kazaztan Team:
betul, jalan licin

GB:
jadi kita hendaklah slow n steady

Faaein Talip Roy:
peh cuti pat bulan
peh peh peh

Rain:
eh ye ke.. kebetulan tu~ ha3