15 December, 2011

alien: punk's not dead

Polis Indonesia di Aceh dah buat,
bila lagi polis di Malaysia nak buat?


Kepala remaja Punk Aceh dibotakkan polis














Harapnya lepas mereka botak,
mereka tak join geng skin head pulak.
Huhuhu.

berita lanjut: metro (klik sini)


7 comments:

Daddy Ziyyad said...

hahahah...tu la pasal, takut join skinhead pulak lepas tu!

gadis NOTA pelekat said...

aku harap diaorang x punk balik bila rambut dah panjang smula nanti

nasyrun said...

punk ialah attitud, bukan feshen

ikut2an dalam berfeshen itu pun sebenarnya dah lari dari kitab punk

jadi kalau mereka ini betul2 true punk, mereka sepatutnya tak kisah pun

fndrocka said...

rock dalam hati lagi true

Shukri Mohd Ali said...

muka tak redha tu. hahahaha.

alien said...

Daddy Ziyyad:
drg pakai tancho banyak2
lebat balik rambut
hhihihi

gadis NOTA pelekat:
silap2 jadi k-pop kot

nasyrun:
betul!!
anda adalah punk sejati

fndrocka:
tahniah
anda rockerSsss

Shukri Mohd Ali:
hahaha
pasrah

Anak Wak Mail said...

sedih betul muka yg sorang tu..sian kat depa..