29 December, 2011

alien: terima kasih kepada Bujal X dan Daddy Ziyyad

Menjadi orang yang ke 47 juga bertuah.
Itu yang berlaku di "matcham-matcham".
Terima kasih ye encik Bujal X,
dengan baik hatinya telah menghadiahkan rantai kunci dan fridge magnet dari Penang itu.
Sebenarnya dua barang tersebut telah lama sampai, dan hari ini baru naik kisah tentangnya.
Keh keh keh.

















Dan yang di bawah ini pula,
Aku telah menjawab soalan di "Macam Macam Ada" dengan betul.
Handal lah kiranya aku ni kan.
Dan hadiahnya adalah fridge magnet boomerang dari Australia dan gitar dari Bali.
Terima kasih ye encik Daddy Ziyyad, dengan hadiah tersebut. 
















Walau nama blog meraka seakan - akan sama;
Bujal X ialah matcham-matcham dan Daddy Ziyyad ialah Macam Macam Ada.
Tapi, mereka bukanlah adik - beradik atau sepupu mahupun saudara.
 
Sila-silalah lawat blog mereka.
Mana tahu anda mungkin dapat fridge magnet juga.
Ahha~







9 comments:

gadisBunga said...

tapi kalau tgk kat luar, ada yg cakap diorg tu bersedara tahu? heheh~

Daddy Ziyyad said...

alhamdullilah, selamat sampai FM tu...sorry ya lambat pos..hehe

Abang Zam said...

untunglah

MamaEma said...

tahniah..rezeki tu

alien said...

gadisBunga:
mungkin mereka saudara yg dah lama terpisah
kui4

Daddy Ziyyad:
terima kasih..

MamaEma:
alhamdulillah

Cikgu Ma said...

waaa, sampai jugak keychain dr bumi ke planet alien..hehe...tahniah..
selamat tahun baru =)

fenomena akhir tahun

Faarihin said...

nak satu!!!!!

menanti cenderahati dari alien...

haha.

asip محمد said...

lepas ni jgn lupa jwb soalan2 lagi.. terutama dari bujal.. heroin dah nak besar dah tu.. kah3

Anak Wak Mail said...

bertambahlah koleksi peti ais kau!haha..;p