04 January, 2012

alien: the darkest hour

Kita mulakan 2012 dengan review
"The Darkest Hour"




















Pada mulanya aku macam tak percaya.
Tapi setelah menontonnya aku pun berkata:
"Eh, betul cakap kawan aku..."

Sedutan filem itu lebih menarik dari filemnya.
Tak percaya?
Pergi lah tengok sendiri.


Aku kasi filem ni 2.5 bintang.
Ia tak berjaya membuat aku cakap "WOW"

Rating untuk filem ini,
Tonton sekali; serius.
Tonton dua kali; serius.. mata jadi makin kecik..


8 comments:

iz said...

kesimpulan nya,
toksah la tonton crite ni :)

alien said...

bijak.. mmg bijak
tapi kalau jenis terjah cam aku..
xde movie lain yg menarik, tonton je lah..

Shukri Mohd Ali said...

lama dah tak pegi panggung.

jedi said...

aku tunggu donload je la....utk ilangkan bosan je....

alien said...

shukri:
utk yg ni jgn terjah
hehe

jedi:
dah ada link dah
ce cari

gadis NOTA pelekat said...

tonton tiga kali; mata pejam

alien said...

betul2...
smlm tgk datin ghairiyah..
baru 15 minit da pejam..
peh

Anak Wak Mail said...

maksudnya,,baik tak payah tonton kan!