10 January, 2012

alien: king henry


Brader jambang bawah ni memang power.
Masih berbahaya seperti dahulu.
Yeah!!















Tak kira ketika berbulu bawah tu
atau tiada bulu bawah tu
Tetap terserlah powernye..
Ahha~
















10 comments:

iz said...

memang legend..
masuk gol satu.. =)

Wadi AR said...

hensem

NOOR FATIN said...

tak kenal! sori. hahah =,=

jedi said...

btol tu...brader ni tetap power...aku suka kalo dia join Gunners semula...

Anak Wak Mail said...

persoalannya,,bulu boleh efek ke prestasi pemain??haha..

alien said...

iz:
dia ada statue kat luar emirates
peh

Wadi AR:
ngurat a dia..
sila2

NOOR FATIN:
ahha~

jedi:
dia kata dia na jadi coach/mgr kat arsenal
tnggu dan lihat la camne

Anak Wak Mail:
erk.. jawapannya tak efek
lalala~

gadis NOTA pelekat said...

kau arsenal?
kawan aku menangis tengok dia masukkan gol menghayati katanya

alien said...

perh
gile ah kawan ko tu sampai syahdu begitu..
tu baru sebiji.. kalau 3 biji mau jerit meroyan dia kot

kueh bakar said...

cara gol itu, cara henry.tipikal cara henry. masih sama.

gadis NOTA pelekat said...

tu lah bersyukur jugak henry tak kuar habis skill dia kang payah aku nak pergi tanjung rambutan antar kawan aku tu ekekek