09 February, 2012

alien: pesanan untuk diri

Bermula semula dari zero.
Tidak begitu teruk bukan?

Urghh !!

Perlu tabah.
Hidup tiada cabaran tiada warna, itu yang selalu orang cakapkan.



12 comments:

Wadi AR said...

betol annas

gadisBunga said...

meh tlg aku buat keje meh~!

jedi said...

yg penting berani untuk menyahut cabaran hidup

sharamli said...

Yeahh!!

La Kuchi said...

kita ibarat pengembara..sentiasa menjadi br di tempat asing..
makin jauh kita berjalan, makin byk ilmu kita dapat.
ibarat alam ini gurunya, kita muridnya

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hello alien :D

from zero~ to hero!! ;)

sissyira said...

salam...


langkah yang beribu itu bermula dari langkaj yang pertama kan?..

♥ p a a n i ♥ said...

sila tabah!

Daddylicious said...

sila tawakkal...hehe faham sangat ni..

Hans said...

apa2pun perlu tabah
semoga berjaya :-)


P/S : Nak Minta tolong kamu sekejap. Segala kerjasama kamu sangat saya hargai :-)

1) Klik FB Like dekat entry nih.

2) Tolong comment lebih 7 perkataan dekat entri nih.

3) Kalau ada twitter tolong click button retweet.

http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

alien said...

terima kasih rakan-rakan..
terima kasih banyak2..

Anonymous said...

Hi there! I could have sworn I've been to this site before but after checking through some of the post I realized it's new
to me. Anyways, I'm definitely happy I found it and I'll be book-marking and checking
back frequently!
Here is my webpage : mac baren