19 April, 2012

alien: starting fresh 1.0

Date: 16 April 2011 ...



deleting ..




Memory turning off..
...laptop off.
...system reformat.


Blip !!
*Gelap, hitam
Starting new, fresh. 


Heh.
Dah 3 hari guna laptop yang baru format ni.
Terasa macam laptop baru, feeling dia macam 1st time aku beli dan guna.

Masalah lalu seperti.
Notification virus-virus dan notification 'not enough space' sudah tiada.
Yang ada cuma kosong. Heh.
Data-data lain simpan dalam external hard disk 1 tera je. Heh.

Now, hanya tinggal install software yg diperlukan pula; AP & AI.




9 comments:

Aien Alien said...

hmmmm....baru!!



space dah ada, apa lagi install la apa2 download la macam2...HAHA~

alien said...

haha!!
sememangnya begitu.

gadisBunga said...

aku perlu beli external hard disk baru.

MamaEma said...

samalah kat sini..clear jer..tapi tak sampai beberapa minit..dah penuh folder kat screen..

alien said...

gadisBunga:
sila2, tak muat hard disk bole simpan dlm dvd plak
hehe

MamaEma:
hui~
camne tu..

nabilah_2908 said...

best kan..rasa ringan je guna bila dah kena format semula... ;)

alien said...

yap, rasa seronok

Rain said...

wow! design apa yang guna AI tu?

alien said...

hohoho~
hohoho~