24 July, 2012

alien: kita semua sama

Seorang kawan sekerja aku, lepasan SPM, pernah cakap pada aku..

"Diorang tak tahu appreciate apa kita buat bang, buat apa susah-susahkan diri.. baik kita angkat kaki.."

Sekarang budak lepasan SPM itu sedang melanjutkan pelajaran.
Semoga yang terbaik untuk dia.

Dan aku pun dah tiada di tempat itu.





10 comments:

Wadi AR said...

SPM pun boleh berjaya

iZ said...

argh,, bukan penting pon sijil jika akhlak ntah kemana..

Daddy Ziyyad said...

good luck kat budak tu

jeBateja said...

wahhh...mcm makan hati yg amat sgt je tu...???

gadisBunga™ said...

ambitious!

alien said...

wadi ar:
yeh!!

iZ:
betul2.. setuju sgt

Daddy Ziyyad:
heh.. lama aku xcontact budak tu

jeBateja:
a`ah.. budak tu mmg mkn hati pun

gB:
erm..

Aien Alien said...

angkat kaki bila orang tak appreciate itu betul..aku setuju. bukan apa...letih dibuatnya menunggu.

alien said...

ya. that it!
itulah pointnya di sini..

Anak Wak Mail said...

wahh..mcm kes rakan sekerja ak je..hehe

alien said...

same laa..
hehe, realitikan..