05 November, 2012

alien: Carrot Cake

Gambar Hiasan
















Yes!!
Berjaya juga aku membakar sebiji 'Carrot Cake' pada petang sabtu lepas untuk
dibawa ke perjumpaan malamnya.

Walau tiada 'topping' ia masih sedap dan wow!!
Haha.

Terima kasih kepada adik aku selaku pembantu dapur.




13 comments:

redza said...

tahun depan masuk masterchef

MystoryPic said...

wah.... betul ke nih???? bukan mimpi

Kazaztan Team said...

saya mau percaya...

jeBateja said...

Wow.....leh gugat iman ni.....taniah....

fa-in said...

jumpa sapa la tuuu

Faaein Talip Roy said...

wahhh... dengan aku sket pun tak nak bagi eh..

blog-tips-kurus said...

mohon pos kepada saya barang sebiji 2... ;)

Macy Humaira said...

argh. tensen sebab tak pandai buat

Daddy Ziyyad said...

buat sendiri? syabbaaaasss :)

Faaein Talip Roy said...

lepas ni ko nak buat kek apa pulak?

tak nak blanje kita orang makan kek ke.. huhuhu..

*tetiba je teringat masa bertweet ngan ko ngan si gadis tu.. kek rahsia weh.. bila nak blanje? hahaha.. ;P

wahida said...

saya suka carrot kek...sedap sgt...

bukan semua org pandai buat carrot kek tau...

tahniah yer...

alien said...

redza:
belum sampai taraf tu lg la

MystoryPic:
ya bukan mimpi
cuma xde la hias2 cam dalam gamba tu

Kazaztan Team:
:D

jeBateja:
kawal iman anda
hahaha

fa-in:
jumpe kawan2 la

Faaein Talip Roy:
hehe
mai sini aku kasi sikit

blog-tips-kurus:
sebiji dua .. peh

Macy Humaira:
ala, bole belaja ape
next aku letak resipi ce try buat.
xde susah sgt

Daddy Ziyyad:
mekasih2

Faaein Talip Roy:
dalam kepala igt na buat 'Apple Crumble Cheesecake'. Tgk r camne nnti..
*err, kek rahsia encik gadis yg na belanja sebenanya.. hahaha

wahida:
ya, terima kasih

Dba Ghani said...

ajar aku boleh?? heee