18 November, 2012

alien: Roda Besi dan Jalan Besi 2

Alhamdulillah,
selamat semuanya, pergi dan balik.




















Empat hari melihat-lihat ke tempat orang.
Melihat suasana dan kehidupan di bandar, pekan dan kampung.
: Kuala Lumpur, Padang Besar, Johor Bharu, Gemas dan Kota Bharu.




13 comments:

Wadi AR said...

aku tak penah merasa naik ketapi tanah melayu. tau dah naik lrt, monorel, star, ktm baru. wuwu

redza said...

baru sekali je aku naik ketapi

MystoryPic said...

seronok dapat tengok tempat org

jeBateja said...

Ini gemas ke...alamak...lawa sudah....dulu mcm pekan koboi jerk...

xazuraxabux said...

ko start dari mana nih? bak sini jadual travel ko. aku pun dlm perancangan nak naik ketapi jugak ni pusing2 tanah melaya..

gadisBunga™ said...

4 hari cukup eh? aku cadangkan ko citer detail pasal setiap journey ko.

apa yg ko nampak. apa yg ko rasa. experience baru ke. citer la. citer la.

Daddy Ziyyad said...

wauuuuu!!! jelajah semenanjung berkeretapi....dah lama gua nak buat ni bro...Kasik update lah journey ni..

Kazaztan Team said...

jauh perjalanan..sila la cerita skit

Cik NurulZaty said...

hye alieen!!


:)

merantau rantau dah ek skrg. :)

encekgadis said...

jadi tak kau ke kelantan weh?

nasyrun nasyrun said...

syok gila

alien said...

Wadi Ar:
aku belum naik ETS dgn Monorel..
hohoho

redza:
bila nak kali ke dua bro?

MystoryPic:
yap, mmg seronok

jeBateja:
eh, mana tau Gemas bro..haha
stesen dia tgh buat baru.
Pekan masih koboi, cuma ada kepci ngn 7e la kedai moden..

xazuraxabux:
haha
nnti aku up kat entri blog
ko tgk la ye

gB:
xcukup sebenanya..
tapi na buat camne, berlumba dgn masa..hehehe

DaddyZiyyad:
baik, nnti senang entri akan naik

Kazaztan Team:
jauh~
tapi x cecah 8000km lagi
hehe

Cik NurulZaty:
sirih pulang ke gagang..
jauh mana pegi pun balik ke tempat asal jugee

encekgadis:
jadi weh, jalan2 di KB

nasyrun:
syook~

Rain said...

setuju ngan GB.

aik sekeping je gambo? makey budu?