12 December, 2012

alien: majalah dedah sana sini



: Gambar dari Kosmo


















Dalam berita kosmo dia tulis camni,
"Antara judul majalah yang dirampas ialah Hooters, FHM, Maxim, Tattoos, GQ dan Shape.
Turut dirampas ialah majalah High Times dan Weed World yang mengajar cara menggunakan dadah dan menanam pokok ganja."

Sumber: Kosmo! Online

Menurut apa yang ditulis kebanyakan majalah itu diimport dari negara luar seperti China dan United Kingdom.

Jadi, bagaimana dengan majalah yang tidak diimport yang dedah sini sana dan juga ada gambar yang mengghairahkan?
Agaknya masih terselamat.
Pembaca Mangga masih boleh menarik nafas lega.
Eh!






15 comments:

jeBateja said...

Pelik...den tak pernah nampak pun...kat mana nak carik erk...erk....ahakz...

Weehh..mcm ne ko taw pasal tempat kerja den...ko ada sedara kat sana ke..??

alien said...

hehe,
Den pernah g sana ngn bos den jumpe en. Aziz, En Adraus n En firdaus.
Kampeni den pun ada supply part ke situ,tp,part tu skang xde order sgt dah. Yg tgh ada order Sapura Brake.

Wadi AR said...

hahaha. aku nak tergelak baca kosmo. hati kuman yang kecil nampak. hati gajah sebesar masih tercari. bangang

MystoryPic said...

pelik sungguh macam mana benda ni boleh terlepas di jual secara terbuka

Kazaztan Team said...

kans..ehehehhehe...majalah luar negera tu dah tentu mcm tu...nie dlm negra nie...aduii

gadisBunga™ said...

mangga.

macam mana namanya, itulah yang dia tunjuk.

xazuraxabux said...

apasal aku tak tau ada majalah mcm gitu?

محمد رازيق said...

hehe. rasanya kalau nak ditapis, smua pun kena tapis. baru adil. hehe

Skull Writers said...

saya sudah cukup umur.. jadi tak apalah haha...


-Nico Robin-

encekgadis said...

mangga tu sedap jugak buat kerabu haha

kueh bakar said...

mangga dan utusan tak dapat dipisahkan.. ha ha ha

Daddy Ziyyad said...

Bodoh ke apa KDN ni?

Sebab apa aku kata bodoh...

1- Mag FHM, Maxim, GQ tu semua dah lama ada kat Malaysia...tak kan sekarang baru nak sedar?

2- Mangga tu bagi aku lagi lucah dari FHM...awat tak rampas? sah sah melayu islam dalam tu posing tayang body, padahal ketiak berkerak! wakakaka

Shukri Mohd Ali said...

ada apa hal dedah-dedah kahkahkah...

KorN said...

haha... kan.. majalah mangga tu pon patut di hentikan jer

Rain said...

geleng pale. melihat yang mereka menggoyangkan ...