22 January, 2015

Aduh

Aduh.
Aduh.
Aduh.

Letih ada. Kecewa pun ada. Penat pun ada. Masa terbuang pun ada. Macam nak give up pun ada.

Dah dua kali kejadian.
Frust brader..

Ibarat menyuap nasi ke mulut, nasi belum masuk dah tertumpah. Redha je la kan. Moga-moga rezeki selepas ini melimpah ruah. Amin.




3 comments:

achik ezam said...

tidur.

Mank Solin said...

Nice, Thanks :D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru? Share catanan2 sekolah atau e-books?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dm files lain dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)