12 July, 2015

Durian Batu Kurau

Tadi repeat makan Durian kat Kg Lombong, Jalan Kebun. Konsep dia 'Makan Sampai Lebam'. Meriah sambutan dari orang sekeliling.

Satu kepala rm10.
Kali kedua aku datang kene rm15. Rm5 lagi tu tuan kedai kata dia dermakan pada anak yatim.

Durian ni tuan kedai order dari Batu Kurau. Makan memang puas. Durian cantik-cantik. Sedap pun sedap. Pehhhh...

Dengar kata ada contest boleh menang rm1000. Huyoooo...

Apa macam, hantu durian semua. Serbu la weh..

Serbu...



Sent from my ASUS

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)