19 September, 2015

Nota

Petang tadi aku ada banyak masa yang aku tak guna lagi. Jadinya aku guna masa tu untuk menonton sebuah filem melayu yang bertajuk 'Nota'.

Pelakon utama dia, Hans Isaac dan Maya Karin. Pelakon yang jadi orang Sarawak tu aku tak tahu nama dia. Tapi cun juga lah dia berlakon.

Nota ni filem bunuh-bunuh. Hahaha.
Semua orang mati. Buaya pun mati. Habis tu, siapa yang selamat? Tengok la sendiri, ada dah kat Youtube.

Aku nak komen sikit je pasal Maya Karin ni, aku suka tengok dia berlakon ceria-ceria sebab bila dia senyum nampak dia comel sikit lah. Tapi dalam filem ni, banyak pula dia murung. Aku pun jadi stress.

Tapi tak kisahlah.
I'm falling in love with Maya.
Hahah,

Cuma satu nak cakaplah, kalau tengah stress tu janganlah tengok Nota ni. Bukan apa takut salah hadam boleh bertambah stress tau. Awal-awal aku dah pesan nih, jangan cakap aku tak pesan.




Sent from my ASUS

2 comments:

sharamli said...

Ada eh cite tu

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)